Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter

Har handlet hos Brixensteel https://www.militariaweb.dk/  flere gange nu, og kan kun anbefale siden for alle, der leder efter en seriøs og alsidig butik at købe blankvåben ved.
Har kun én gang ventet længere tid, quit de lovede 14 dages leveringstid. Og det var fordi Brixen lå i forhandlinger med en new york leverandør.
Ellers har ALT været første klasse.
Køber helt sikkert flere våben der.

Kristian Andersen
Kristian Andersen
1 anmeldelse
5 stjerner: Fremragende
three. Jul. 2020
Tilfreds kunde
Modtog i dag Geralt’s sværd fra Brixensteel.Dk og kan kun sige at det overgik mine vildeste forventninger!

Sværdet var indpakket i en forsvarlig pakke og levering – selv below en tid med forsinkede leveringstider – skete næste dag.

Kunne ikke være mere tilfreds med kundeservice samt produktet.

Mikkel
18 anmeldelser
5 stjerner: Fremragende
3. Jun. 2020
Trygt sted at handle et flot sværd til…
Trygt sted at manage et flot sværd til samlingen.

Bestilte et sværd og en holder, og der kom så ukendt leveringstid på grundet Coronavirus. Så Brixensteel skrev og gav gode muligheder for ordren, så nu har jeg et flot sværd. Det kan godt anbefales.

Jais
7 anmeldelser
5 stjerner: Fremragende
15. Apr. 2020
-Stedet- for at købe sværd i Danmark
Har haft flere handler med Bent Brixen nu, og oplever konsekvent fantastisk provider. Ud over et bredt udvalg af varer og hurtig levering, så yder Hr. Brixen selv en provider på en niveau man kun oplever fra forretninger der er drevet af ardour. Jeg anbefaler ham konsekvent til alle som ønsker at købe et sværd eller lignende.

Anders Pedersen
11 anmeldelser
5 stjerner: Fremragende
25. Mar. 2020
Sjældent møder guy SÅ god service!!!
Sjældent møder guy SÅ god provider i online handel. Bent Brixen er en ren guttermand og hjælper dig med handlen hele vejen. Jeg havde først et hassle med at bestille over gæstekonto efter bestillingen lavede jeg en profil for at spore min bestilling, da der var nogle vare som var i rest ordre. Jeg kunne hverken se min ordre på gæsteprofil eller min egen profil. Jeg skrev fluks til Brixen.

1.) Problemet med at se min ordre blev løst på få minutter – SUPER!
2.) Den meget tålmodige Brixen svarede på alle mine mail’s og vi fik efter nogle timer og delte hyperlinks osv fundet frem til en first rate god løsningen hvor ved jeg kunne få min ordre sent hurtigst muligt og ikke skulle vente i 6 til 8 uger. – ENDNU MERE SUPER!

Alt i alt, en kanon god service, som efterfølges af hjælp, links og gode løsningsforslag – og dette foregik uden sure miner eller brok, endda beneath corona krisen – så bedre sted at handle sine genstande, om det værende Tunika, økse, skjold mm. Skal guy lede LÆNGE efter.

Jeg er i hvert fald en rigtig, rigtig glad kunde og kan varmt anbefale at deal with hos Brixen Steel.

Mvh
– Anders

Rasmus
three anmeldelser
5 stjerner: Fremragende
Opdateret den 25. Mar. 2020
Fantastisk carrier
Jeg købte et sværd af Brixen Steel. Jeg hentede det selv og havde en rigtig god oplevelse, hvor jeg udover det sværd jeg købte, fik set det store lager og fik en god snak med Bent omkring diverse blankvåben. Jeg vil helt sikkert take care of der igen 🙂

Bjørn holm
Bjørn holm
14 anmeldelser
DK
five stjerner: Fremragende
15. Dec. 2019
Supergode kvalitet til en supergod pris…
Jeg har igen (6 gang) handlet blankvåben hos BrixenSteel, og er for 6 gang ovenud tilfreds med både produkt, pris, supervenlig og professionel behandling.🙂 BrixenSteel er et lille familieforetagende, der gennem kontakt til nogle af de største blankvåben producenter i verden, bla. Paul Chen (Hanwei) og Windlass, sikrer en god sammenhæng i pris og kvalitet.🙂 Udover superflotte vikingevåben, europæiske middelalder og renæssance våben, har Bent Brixen osse de HELT “stramme” og lidt dyrere japanske sværd og knive (Katana, wakisachi og tanto) både til pynt, gennemskæring og sparring…🙂
Jeg giver BrixenSteel 5 stjerner, fordi jeg altid har fået en rigtig god behandling og nogle superflotte blankvåben til en rigtig god pris…🙂
Bjørn.

Brian
4 anmeldelser
1 stjerne: Dårlig
11. Okt. 2019
Vægt passer ikke med beskrivelsen på…
Vægt passer ikke med beskrivelsen på mit vikingesværd. Kort efter jeg købte mit middelaldersværd (se min anden anmeldelse) så lavede jeg en ny ordre på et vikingesværd. Desværre før det andet sværd var afprøvet da jeg nok ellers ikke ville have lavet ordre nummer to. Modtaget mit sværd som jeg har brugt lang tid på at finde og sammenligne med de andre sværd på hjemmesiden. Vægten i beskrivelsen siger 1300 gram. Da jeg modtager den og tager med den til træning bliver det bemærket før vi går i gang at den er utrolig tung. Jeg lægger den til side og vejer den da jeg kom hjem. På min præcisiobsvægt sagde vægten over 1600 gram, alt en vægt på ca plus 25% af beskrivelsen. Jeg henvender mig igen til brixensteel og spørger hvad de kan gøre. Svaret er: ingenting! Dog hvis sværd er ubrugt så kan der betales tilbage. Der bliver i samme vending nævnt at de mindste brugstegn vil trække meget ned i tilbagebetalings pris. Jeg har jo taget mærke osv af for at kunne tage med til træning, så min frygt er at hvis jeg sender retur så får jeg kun en brøkdel retur. Brixensteel har ikke svaret på min bekymring om dette. Jeg synes det er meget uprofessionelt at der nu har været problemer med varebeskrivelser i to ud af to tilfælde. Og at de desværre ikke tager ansvaret på sig. Kan på ingen måde anbefale man handler his dem medmindre guy selv har haft tingene i hænderne og derved ved nøjagtigt hvad guy køber

Besvarelse fra Brixensteel
11. Okt. 2019
Hej Brian,

Jeg er ikke enig i hverken din første anmeldelse eller din anden anmeldelse, lad os starte med dit middelaldersværd, man kan ikke tage sit sværd med til træning, og bruge det og derefter forvente at guy kan få det refunderet til fuld pris.

Hvis guy køber et par løbesko i en sportsbutik og løber en tur i skoven, og efterfølgende ikke kan lide dem, så kan guy heller ikke forvente at få dem refunderet til fuld pris.

Når det gælder dit vikingesværd, så kan man heller ikke forvente, at returnere det efter brug, og få fuld refusion, og dit spørgsmål til os var hvad vi vil gøre når du har brugt dit våben til træning. Det har vi svaret på relevant, seriøst og professionelt.

Du sendte et billede af din vejning, og her viser billedet, at du holder sværdet ned mod en brevvægt, mens du holder den anden ende af sværdet i hånden. Den type vejning kan ikke bruges til noget.

Vi har svaret dig både reelt og seriøst og professionelt, vi har ikke sagt du ikke kan returnere dine sværd, guys vi har svaret, at når man tager tingene i brug, så kan man ikke forvente fuld refusion.

Vi har ikke nævnt, at der er problemer med at tage mærker af eller returnering af varer i uoriginal emballage, hvis sværdene ellers er i orden og ubrugte, guys hvis der er brugsspor på klinger eller hakker i sværdene, så kan vi ikke provide fuldkompensation. Dette har du valgt at overse.

Hvis guy køber et sæt tøj, og har det på til en fest, og derefter returnerer det til fuld kompensation, så tvivler jeg på at dette vil finde sted i nogen butik.

Jeg er af de opfattelse hvis du havde taget de våben vi har leveret i hånden, og gjort en seriøs vurdering inden du tog dem begge med til træning, så havde du kunnet have returneret dem uden det mindste trouble hvis de ikke levede op til dine forventninger.

Du har valgt at træne med sværdene, og tilsyneladende fortrut, du skriver også at dine trænings-venner også syntes dårligt om dit sværd, og nu vil du returnere de brugte sværd til fuld refusion og det kan vi selvfølgelig ikke tilbyde.

Med venlig hilsen
Bent Brixen
Mikkel Jellesen
Mikkel Jellesen
21 anmeldelser
DK
five stjerner: Fremragende
20. Jan. 2019
God og professionel oplevelse
Jeg er meget satisfied for mit køb hos Brixensteel. Nemt, hurtigt, meget venlig, imødekommen og professionel kontakt og så er det til fornuftige priser. Dette er ikke sidste gang at jeg handler her.

Morten Haarup
8 anmeldelser
DK
3 stjerner: Middel
Opdateret den 28. Jun. 2018
jeg har købt SILVER DRAGON KATANA
jeg har købt SILVER DRAGON KATANA. Sværret passer ikke ordentlig i skedet, og det har nogle ridser i klingen. Den drage der er på skedet, er et glimmer klistermærke som ikke er simply pænt. Men til prisen kan guy jo nok heller ikke forlange mere. Så et ok produkt, vil bare ikke anbefale det til andre samlere.

Jonas Holst
Jonas Holst
1 anmeldelse
5 stjerner: Fremragende
1. Aug. 2017
Inviteret
Tjek din spam mappe i din e mail!
Jeg bliver lige nød til at informere nye købere(som mig selv), hvis du ikke får en e mail fra Brixen Steel omkring dit køb(kvittering) eller tilbage svar fra deres service, så er det ninety five% pågrund af de emails Brixen Steel sender lægger i din junk mail folder/reklamer, hvorfor de bliver sendt der ved jeg ikke… Men bortset fra det.

Jeg købte et realistic sværd som er fantastisk, jeg kunne ikke være mere tilfreds med købet, de svare også hurtigt tilbage hvis du har spørgsmål, jeg overså det desværre til at starte med. Men personerne der arbejder på brixen metallic er uden tvivl professionelle og tager deres arbejde seriøst.

Det eneste negative jeg har at sige er at det var nogen ridser i stålet, og så var det også små huller, det er kun de ridser der er lette at få øje på, men ellers sværdet er smukt.

Jeg beklager hvis der er nogen stave/grammatiske fejl i min anmeldelse.

Tobias valsted
tobias valsted
9 anmeldelser
five stjerner: Fremragende
6. Maj 2017
Serivice i særklasse og gode priser
Serivice i særklasse og gode priser på kvalitetsprodukter 🙂

Shilla Kristine Haste
Shilla Kristine Haste
37 anmeldelser
5 stjerner: Fremragende
Opdateret den 30. Mar. 2017
Bedste butik med sværd og knive!
Jeg fik købt et utroligt smukt Hattori Hanzo katana, og det var simpelthen et fantastisk sværd, plus jeg fik så mange ting med oveni sættet. Priserne på siden er i øvrigt superb first-rate, enhver har råd til at etablere en samling derfra.

Jeg var faktisk nervøs for, at ekspedition ville tage lang tid, da jeg selvfølgelig også skulle fremsende ID plus våbentilladelse, guys alt foregik hurtigt og tilfredstillende.

Helt klart den bedste butik i DK med sværd og knive!

Tomas W Hellmund
4 anmeldelser
5 stjerner: Fremragende
17. Feb. 2017
godt sted at deal with sværd i danmark
det er utroligt svært at skaffe god kvalitet og historisk korrekte sværd til Danmark. Simpelthen fordi der næsten ikke er nogle butikker der handler med det. En´s bedste bud er at deal with med hjemmesider der ligger uden for Danmarks grænser, og selv med våbentilladelse er det et helved, at få hjem. Pga afgifter og instructed, og selv om det er betalt kan det stadigvæk blive konfiskeret pga typen eller om æggét er for skarp. Så for en nybegynder der vil have god kvalitet, historisk korrekte sværd eller andet, og en nemmere løsning, så er brixensteel det rette valg, har snakket med ejeren, og han ved hvad han snakker om, og kommer med gode råd, og vejledning, og er meget huge. Nu vil jeg spare op, så jeg kan købe flere af ham, og især forretningens MEEEEGET flotte damascus stål sværd. Jeg giver brixensteel mine bedste anbefalinger og mit højeste taknemlighed og respekt.

Tomas W Hellmund.

Tobias Mogensen
6 anmeldelser
5 stjerner: Fremragende
11. Maj 2016
Super service
Købte et sværd og en økse, der var hurtig svar på mails og øksen var en der blev taget hjem som ellers ikke var i sortiment, priserne er quality og varerne var godt pakket ind, havde en god og fyldestgørende samtale på mail om varerne inden køb og varerne ankom hurtigere cease jeg havde regnet med. En rigtig god oplevelse.

Mathias
3 anmeldelser
four stjerner: God
24. Jul. 2015
Et par bump i starten, guys endte godt.
Havde lidt problemer til at starte med da jeg prøvede at placere en ordrer, men fik det hurtigt løst over mail og fik bestilt min ordrer hurtigt derefter, fik til og med gratis fragt. Fik varen 14 dages tid efter og var meget tilfreds, så stjerner burde kunne gøre det. Kan varmt anbefale siden.

Anders Hansen
Anders Hansen
1 anmeldelse
DK
5 stjerner: Fremragende
31. Dec. 2014
God provider
Har kun gode ord og sige om Brixensteel. Fin levering og god og venlig carrier. 🙂

Anders

Patrick Bjarni Frømling
Patrick Bjarni Frømling
6 anmeldelser
five stjerner: Fremragende
7. Jun. 2013
super!
Købte et katana, det kom med poste three dage efter og det er bare outstanding:nine
bent er god at snakke med og hjælper til med at finde de rigtige ting til en:)

Jonas Gormsen
Jonas Gormsen
1 anmeldelse
DK
five stjerner: Fremragende
21. Maj 2013
Genial kundeservice
Samme dag som jeg modtog min blankvåbenstilladelse, skrev jeg til Brixensteel for at få noget vejledning i hvilket sværd jeg skulle købe. Jeg fik lidt senere på dagen svar og har følgende haft en rigtig god korrespondance med butikken. Vi fandt ud af hvilket sværd jeg skulle have og det er netop ankommet i dag, så jeg er nu den stolte ejer at en rigtig flot katana.

Jeg kan kun varmt anbefale butikken til enhver som overvejer at anskaffe sig et sværd i eller anden afskygning. De svarer lynhurtigt på mails og er rigtig hjælpsomme med at finde lige præcis det sværd som passer til dig.

Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter
Trustpilot-profil tilegnet i: oktober 2019. Hvad vil det sige?

Se, hvordan denne virksomhed har brugt Trustpilot de sidste 12 måneder
Besvarede sidst en negativ anmeldelse: oktober 2019.

Har besvaret 1 ud af 2 negative anmeldelser.

Om Brixensteel
Oplysningerne kan komme fra forskellige eksterne kilder

Brixen Steel er stedet for samlere, udøvere, entusiaster og andre interesserede i sværd og knive mm. Af høj kvalitet. Vores sortiment byder på unikke katanaer, hvis lige normalt kun findes i personal samlinger eller på museer, enorme skotske sværd, stødkårder (rapiers), mytologiske sværd, daggerter, sværd fra numerous movie og meget andet.
Kontakt os
Danmark
Brugere, der har kigget på denne virksomhed, kiggede også på:
Logo
Fruugo Danmark – Online markedsplads (DK)

2.383

Logo
Etsy

2.925

Ikke-tilegnet profil

Logo
CDON

9.176

De foreslåede virksomheder er baseret på brugernes browsingtendenser.

Om Trustpilot
Vi bekæmper falske anmeldelser.
Læs, hvordan du kan rapportere anmeldelser, der er i strid med vores retningslinjer.

Vi skaber bedre oplevelser.
Sådan forpligter vi os over for dig.

Vi opfordrer forbrugerne til at deliver konstruktiv remarks.
Her finder du 8 pointers til at skrive gode kundeanmeldelser.

Trustpilot
Vælg land
Danmark
Om os
Om os
Jobs
Kontakt os
Blog
Presse
Community
Tillid til anmeldelser
Supportcenter
Log ind
Tilmeld dig
Chrome App
Virksomheder
Trustpilot Business
Løsninger
Pakker og priser
Login for virksomheder
Blog for virksomheder
Følg os på
Juridiske dokumenter
Persondatapolitik
Vilkår og betingelser
Retningslinjer for brugere
Systemstatus
Cookie-indstillinger
© 2020 Trustpilot A/S. Alle rettigheder forbeholdes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *